+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

З Новим роком!

05.01.2015
Нарешті він наступив – Новий 2015 рік! Перегорнуто ще одну сторінку не просто календаря – героїчну й величну сторінку Історії України.

За минулий рік пережито стільки подій і емоцій, стільки здобутків і втрат, стільки горя і нових надій, що важко все це вмістити в невеликий текст. Але найважливішим, епохальним досягненням нашої боротьби стало відродження українців як нації та повернення Батьківщини. 
 
Новий 2015 рік обіцяє бути нелегким. Попереду ще остаточна перемога над агресором та відновлення країни та розбудова нового життя. Але хіба ми не були готові до цього, виходячи на Майдан? 
 
І сьогодні головне – усвідомити, що основний і найтяжчий рубіж пройдено. Україна вистояла. Попереду вже не руїна, а творення. І ще важливо в цьому процесі – щоб ми ніколи не втратили того дивовижного почуття єднання, яке подарував нам цей страшний рік. Коли ми були пліч-о-пліч, коли брат за брата, коли разом - і до кінця.
 
А ще – свято пам’ятаймо про загиблих героїв Небесної Сотні та Небесної Гвардії. Нехай ця пам’ять стане життєвою необхідністю кожного – як сонце й вода, як повітря та їжа, як любов і праведний гнів.
 
З Новим роком, дорогі друзі!
 
Слава Україні!
Героям слава!

Версія для друку

Повернутися до списку