+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Це магічне слово "розпродаж"

19.03.2015
Мабуть, зайве когось переконувати в перевагах шопінгу там, де проходить така акція. Адже всі знають, що з’являється нагода купити красиву, якісну, добротну, а часто – й омріяну річ, але дешевше. Важливо лише, щоб пощастило натрапити на неї.

Тож заходьте якомога частіше в розділ "Розпродаж" – і Вам обов’язково пощастить. Адже в категорію розпродажу потрапляють товари практично з усього асортименту, представленого в Інтернет-крамниці та в магазинах «Світлиця», що на площі Слави в ТЦ «Навігатор» – від вишиванок та іншого традиційного й сучасного одягу в українському національному стилі до аксесуарів, предметів побуту та сувенірів.
 
Найчастіше розпродажу підлягають залишки товарів, які більше не будуть поступати в продаж, у яких змінено дизайн, які представлені не всіма розмірами тощо. Тому саме за доступними або суттєво зниженими цінами Ви зможете купити і недорогу вишиванку з сорочкового попліну зі вставкою ручної роботи, і бавовняні та лляні сорочки з високотехнологічною машинною вишивкою, яка не поступається ручній, і навіть справжню решетилівську вишиванку з вишуканим орнаментом та тонкою мережкою, а також неперевершено красиву блузу з легкого серпанку або маркізету.
 
Часто в розпродажі можна підібрати головні убори (хустки, шапки, віночки) та взуття (чобітки, черевички, балетки), аксесуари та прикраси (кольє, браслети, персні, сережки), вишиті скатертини та рушники, вироби з різноманітного орнаментального ткання, керамічний і гончарний посуд та різноманітні сувеніри.
 
Заходьте до нас частіше – і Вам неодмінно пощастить: і гарну річ придбаєте, і гроші зекономите.

Версія для друку

Повернутися до списку