+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Свято вишиванки

08.05.2015
Останній місяць весни - травень - сліпить барвами цвітіння, пестить ласкавим сонячним промінням, бентежить нічними грозами, омиває рясними зливами, вабить розкішною красою та запрошує долучитися до неї.

І хто зміг би встояти перед цією спокусою? Адже кожній жінці, мабуть, властиве двояке ставлення до весни: з одного боку - як до милої й вірної подруги, а з другого - як до конкурентки й суперниці. Тому й змагаються в її душі два непереборні бажання: не поступатися весні в чарівності або й перевершити її, водночас - перебувати в гармонії з красою весни та взаємно доповнювати одна одну.

І недаремно весною наш народ відзначає чимало свят, знаменних дат та подій, на які найдоречнішим одягом є традиційнв вишиванка - і в День пам'яті та примирення, і в День перемоги над нацизмом, і в традиційні народні весняні свята. А 21 травня в Києві та інших містах України буде проведено День вишиванки, у який заплановано традиційний "Парад вишиванок". 

Тож, дорогі подруги, кожній із Вас доля дає черговий шанс бути неперевершеною. А ми з радістю та задоволенням допоможемо Вам у цьому. Адже в нашій крамниці насправді великий вибір вишиванок та інших деталей традиційного українського одягу, взуття та аксесурів.

До Вашої уваги та смаку весняна святкова колекція вишиванок з натуральних легких тканин (серпанок, маркізет, бавовняний і лляний батист, штапель, шифон), з різноманітним за малюнком та кольоровою гамою орнаментом ручної роботи або машинної вишивки, з тонким мереживом та сяючим бісером.

Наша пропозиція має зацікавити не лише жінок та дівчат. Адже хлопцям та чоловікам, щоб бути гідними супутниками своїх коханих на Параді вишиванок, потрібно виглядати справжніми козаками. І ми також раді Вам допомогти у створенні образу. 
 
"Ніхто крім нас не здатний зберегти нашу культуру і традиції. Не ховайте свою любов глибоко в серці. Де б Ви не були 21 травня, одягніть вишиванку, продемонструйте свою приналежність до великої української нації!", - закликають організатори Параду вишиванок.

А ми підтримуємо заклик та приєднуємося до свята разом з Вами!

Версія для друку

Повернутися до списку