+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Щедрий вечір, добрий вечір!

09.01.2015
От ми й зустріли Різдво Христове. Христос народився! Тепер готуємося до наступного свята Різдвяного циклу - Щедрого Вечора та Василя (Новий рік за старим стилем).

Знову на столі має бути кутя та святкова вечеря. Але на цей раз страви мають бути скоромні, бо щедрість стола має засвідчувати добробут родини та всіляко стимулювати його в майбутньому - адже Щедрий вечір також сповнений чарівної магії.
 
І знову, зважаючи на глибоке коріння звичаю, бажано дотримуватися традиційного сервірування святкового столу - подавати страви в традиційних гончарних мисках, горнятках, макітрах та глечиках з барвистим розписом або складною ліпкою. У нас Ви можете купити найрізноманітніші за призначенням предмети керамічного посуду, виготовленого майстрами Київщини (Васильків), Полтавщини (Полтава, Пологи), Донеччини (Слов’янськ) та інших керамістів і гончарів.
 
А Ваш святковий стіл, крім неземної краси, набуде ще й магічних та цілющих властивостей, якщо Ви застелите його натуральною лляною скатертиною з традиційною українською вишивкою. Ми пропонуємо Вам різноманітні за розміром, кольором, орнаментом і комплектністю скатертини та столові набори виробництва українських художніх майстерень Житомира, Харкова, Луцька та ін.
 
Ну що ж – святкова вечеря готова! Залишилося причепуритися всім членам родини. Звичайно ж, Ви всі одягнетеся у вишиванки! І знову крамниця «Світлиця» до Ваших послуг: у нас Ви можете придбати вишиванку до смаку, за розміром та по гаманцю кожному. Нагадуємо, що наші вишиванки – це роботи майстрів і майстерень з різних регіонів України, виконані з натуральних тканин, з різноманітними орнаментами. 
 
До вишиванки Ви можете підібрати й інші предмети одягу, взуття та аксесуари – спідницю, плахту, шаровари, чобітки, шапку, віночок, хустку, пояс, прикраси, сумки і таке інше.  А якщо Ви надаєте перевагу сучасному одягу, але шануєте етностиль – доречними будуть вишита сукня чи блуза для жінок та краватка з українським орнаментом для чоловіків, які Ви також знайдете у нас.
 
А для святкових подарунків ми пропонуємо Вам великий вибір українських сувенірів, серед яких декоративні тарілки, сувенірні чашки, дерев’яні та натуральні писанки, сувенірні ляльки та мотанки, а також багато іншого. 
 
Веселих і щасливих Вам свят!
 
Щедрий вечір, добрий вечір!
Добрим людям - на здоров'я!

Версія для друку

Повернутися до списку