+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Нова колекція одягу

05.02.2015
Попри всі наші тривоги й труднощі, життя продовжується. І звичайно, ми конче потребуємо позитивних емоцій, які б поповнювали життєвою енергією, вірою та оптимізмом наші душі й серця!

А підняти життєвий тонус нам зазвичай допомагає спілкування з прекрасним та з рідними й близькими людьми. І створити атмосферу неповторного спілкування можуть такі зараз рідкісні й скупі хвилини свят.
 
Найближче свято, прихід якого очікується - День Закоханих. Усі намагаються придбати подарунки для своїх коханих. І ми також підготували для Вас приємні сюрпризи до Дня Святого Валентина: наша крамниця поповнилася чудовою колекцією різноманітного одягу в українському національному стилі.
 
Ми запрошуємо Вас до крамниці етнічних товарів "Світлиця", що в ТЦ "Навігатор" на пл. Слави. Там Ви обов'язково підберете для себе та для своїх рідних щось із українського традиційного вбрання та вишитого в етностилі одягу.
 
А якщо Ви не маєте змоги особисто відвідати крамницю - радимо Вам переглянути розділи "Вишиванки" (в групі "Чоловічий одяг") і "Вишиванки", "Сукні, сарафани", "Блузи, топи, футболки" (в групі "Жіночий одяг"), де нові зразки вже представлені в каталозі. Наші новинки Вам обов'язково сподобаються!
 
І неодмінно стежте за нашими новинами. Незабаром ми знову порадуємо Вас черговим надходженням товарів, серед яких будуть нові моделі одягу в українському національному стилі, а також новинки етнічного взуття та аксесуарів.
 
Готуймося до свята разом!

Версія для друку

Повернутися до списку