+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Життя продовжується!

02.05.2014
Шановні Пані та Панове! Дорогі друзі! Ми з вами пережили складний час, упродовж якого зазнали гіркоту розчарування, втрату мрії, хвилю піднесення духу, єдності та гідності, морок жаху та відчаю, біль незгойних ран і непоправимих втрат, тривогу загроз...

Однак життя продовжується! Надворі буяє весна. У повітрі бринить надія. Серця сповнює глибока віра. На горизонті маячить велика й остаточна перемога. Будні чергуються зі святами. І пора повертатися до роботи. 

Нагадуємо вам, що українська вишиванка – це завжди модно, стильно й красиво. До того ж у всі часи вона мала глибоке символічне та магічне наповнення: крім ознаки національної ідентифікації, вона виконувала функції оберега, була засобом збереження та стимулювання здоров’я, краси, любові, добробуту, щастя. 

А зараз вишиванка набула особливого значення – вона стала символом єдності всього багатонаціонального народу України, народженого в спільній боротьбі за волю, ознакою перелому в свідомості в бік гордості за приналежність до цієї великої сім’ї, виявом національної та людської гідності, любові до своєї матері-України та безмежної їй вірності.

І ми знову приязно запрошуємо вас до нашої Інтернет-крамниці та магазинів «Світлиця» в Києві на площі Слави в ТЦ «Навігатор». Нова весняна колекція вишиванок та інших деталей народного костюма, традиційних аксесуарів та сучасного одягу в національному стилі вже чекає на вас і незабаром буде представлена в каталозі товарів на сайті.

Стежте за нашими новинами та приходьте до нас!
Хай збуваються ваші мрії!

Версія для друку

Повернутися до списку