+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Весна в розпалі

17.04.2015
Якби кожного з нас запитати: «Які асоціації викликає почуте слово ВЕСНА?» - переважна більшість без вагань відповіла б: «КВІТИ». А ще - «сонце», «тепло», «барви», «кохання»...

Але що б у першу чергу ми не назвали - все нерозривно пов'язане з поняттям краси. А краса, у свою чергу, знаходить своє втілення та є природнім прагненням кожної жінки, дівчини, дівчинки. Тому україночки - незалежно від віку й статусу - здавна полюбляли та вміли доповнювати свою красу й привабливість усякими прикрасами.
 
А ми подбали про те, щоб ви, дорогі пані, панни та панночки, дістали можливість обрати саме в нас прикрасу до лиця та до смаку: наш асортимент різноманітних прикрас із бісеру та самоцвітів суттєво поповнила нова колекція. 
 
Як завжди, у виробах дизайнерів та народних майстрів домінує квіткова тематика: кольє та браслети «Мак», «Повний мак», «Хризантема», «Лілея», «Троянди», «Ромашки», «Фіалки» та інші квіти. А придбавши таку прикрасу, до багатьох із них Ви зможете підібрати перстень або сережки в тему.
 
Для дівчат, які люблять прикраси для волосся в етностилі, ми пропонуємо різноманітні квіткові композиції - віночки на обручику та обручики для волосся з квітами («Мак», «Соняхи», «Піони», «Троянди» та багато іншого).
 
З новою колекцією прикрас Ви можете ознайомитися на сайті в розділі «Аксесуари. Взуття". А при нагоді заходьте до крамниці «Світлиця» на пл. Слави (ТЦ «Навігатор»), бо найновіші зразки прикрас на сайті ще поки не представлені. Однак стежте за оновленнями каталогу.
 
Щиро бажаємо Вам краси!

Версія для друку

Повернутися до списку