+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Традиційна вишивка в сучасному одязі

18.04.2013
Сьогодні вже немає потреби когось переконувати, що українська вишиванка завжди в моді, а в наш час – особливо актуальна. Проте не всім до смаку чи не завжди до речі традиційний покрій, хоча загалом Ви хочете витримати етностиль.

 

У такому випадку ми пропонуємо Вам дуже вдале вирішення цього питання: у нашому магазині знайдеться чимало зразків сучасного одягу в українському національному стилі. 

 

Чоловікам для повсякденного використання ми пропонуємо бавовняні трикотажні футболки, оздоблені українським орнаментом «Милодар», «Олатир» та ін. Для роботи, ділової зустрічі або ж урочистого заходу Ви можете купити звичайну сорочку або ж теніску, оздоблену вишуканим орнаментом в тон тканини, білими, сірими або іншими світлими нитками по білій тканині (дивіться в розділі "Чоловічий одяг" групи "Вишиванки" та "Інший одяг").

 

На увагу жінок заслуговують блузи, топи та футболки з різноманітною вишивкою – «Калина», «Соняхи», «Маки», «Барвінок», «Троянда», «Смородина». У нашій крамниці в широкому асортименті представлені сукні, виконані з білої, сірої або чорної льняної тканини з вишивкою, виколюванням, вирізуванням, мережкою. Вам обов’язково сподобається колекція з маками – «Макова роса», «Маків цвіт», «Рум’яна». Вас зігріє та звеселить сукня, вишита соняшниками. А якщо Ви захочете вразити чимось незвичайним і водночас звичним – зверніть увагу на сукні та сарафани з вишивкою «Чорнобривці» (дивіться в розділі "Жіночий одяг" групи "Блузи, топи, футболки" та "Сукні, сарафани").

 

Залежно від моделі, вишивана сукня може бути доречною для пані будь-якого віку і статусу та мати різне призначення – від повсякденного та ділового до вечірнього й святкового одягу. 

 

Запрошуємо Вас переглянути колекцію сучасного одягу в українському національному стилі та зробити вдалу і приємну покупку.


Версія для друку

Повернутися до списку