+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Сюрприз для чоловіків

21.04.2015
Звичайно, товари для чоловіків у нашій крамниці - не дивина: різноманітні вишиванки, патріотичні футболки, козацькі шаровари, шапки ти пояси і чимало всього іншого ми пропонуємо чоловікам постійно.

Однак наш асортимент поповнився новою колекцією чоловічих вишитих краваток. Ми пропонуємо Вам якісні краватки з атласу різного кольору, світлих і темних тонів, що підйдуть до будь-якої сорочки та костюма ділового чи просто елегантного чоловіка. 
 
Але особливу чарівність нашим краваткам надає оздоблення тонким традиційним орнаментом, який доповнить Ваш елегантний образ маленьким штришком етностилю. А краватка з орнаментальною вишивкою в поєднанні з національним гербом ще й підкреслить Ваш патріотизм.

До речі, наша пропозиція може зацікавити не лише чоловіків. Адже вишита краватка може бути чудовим подарунком для чоловіка (речі продаються в акуратних подарункових упаковках).

А щоб обрати потрібний товар - завітайте до крамниці "Світлиця" на площі Слави (ТЦ "Навігатор") або загляньте в розділ "Аксесуари. Взуття" нашої Інтернет-крамниці.

Ласкаво просимо!



 

Версія для друку

Повернутися до списку