+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Створюємо патріотичний образ

06.10.2014
Ви щиро любите Україну? Ви - патріот своєї землі? І Ви переконані, що справжній патріотизм - це глибокі почуття, підтверджені конкретними справаим та готовністю до самопожертви заради Батьківщини?

Правильно! І ніякі гучні слова та зовнішні атрибути не підмінять справжнього патріотизму.

Однак є речі, що нерозривно пов'язані з образом України та загострюють почуття любові до неї. Вони дорогі й милі серцю кожного українця і є для кожного з нас своєрідними святинями.

Такими речами - поряд з нашим Національним Гербом та Державним Прапором - є українська вишиванка. І сьогодні ми одягаємо вишиту сорочку не лише через її неповторну красу та цілющу магію орнаменту, а й задля того, щоб підкреслити свій патріотизм.

Пропонуємо Вам нову жовто-блакитну колекцію для всієї родини - вишиванки чоловічі та жіночі, для хлопчиків та для дівчаток. Виконані вони з натуральних тканин (льон та бавовна), оздоблені орнаментом різного малюнка ручноі або машинної вишивки.

Водночас спільною їхньою ознакою є жовто-блакитна гама кольорів вишивки. І якщо Ви одягнете вишиванку з жовто-блакитним орнаментом - Ваш патріотичний образ досягне особливої гармонії змісту та форми.

А якщо Ви хочете свій діловий повсякденний образ доповнити лише невеликим патріотичним штрихом - у нас Ви можете підібрати відповідний аксесуар: краватку з жовто-синім орнаментом та гербом, гердан або браслет з жовтого та блакитного бісеру, обручик для воллосся чи заколку в жовто-блакитних кольорах.

Етнокрамниця "Світлиця" завжди гостинно відчинена для Вас!

Слава Україні!  

Версія для друку

Повернутися до списку