+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Поповнення колекції літнього одягу

11.07.2013
До Інтернет-крамниці та в магазини "Світлиця" на площі Слави і на Петрівці щойно надійшли нові зразки літнього одягу в українському національному стилі.

До Вашої уваги зручні та красиві сукні з натуральних тканин (льон, батист, штапель) з вишивкою - такою доречною влітку! Пропонуємо Вам колекції з вишитими маками  ("Макова роса", "Маків цвіт" та "Рум'яна") різних моделей, з різним малюнком та кольором орнаменту - яскравого червоного та шляхетного блідо-рожевого.

Відомі раніше сукні "Соняхи" й "Чорнобривці" з білого та сірого льону поповнилися варіантами, виконаними з льняної тканини молочного кольору.

А особливістю колекції "Лужок" є те, що та сама модель представлена зразками з тканини різних кольорів - білого, сірого невибіленого, бузкового, темно-синього та кави з молоком, що дає змогу вибрати колір, який Вам личить найбільше.

Ви можете купити в нашій крамниці відкритий сарафан або туніку («Трояндова краса», "Макове поле", "Волошкове поле"), топ-корсет («Калина», «Смородина», «Троянда», "Чорнобривці") або футболку («Соняхи», «Маки», «Барвінок»).

І, звичайно ж, пропонуємо Вам завжди актуальні наші вишиванки, зокрема літній варіант з коротким рукавом або довжиною 3/4.

Запрошуємо Вас переглянути наш каталог товарів, а також завітати до "Світлиці" в ТЦ "Навігатор", що на площі Слави, та в ТЦ "Городок" на Петрівці! 

Версія для друку

Повернутися до списку