+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Новий магазин «Світлиця» на Петрівці

23.05.2013
Незабаром відкриється новий магазин етнічних товарів у торговельному центрі «Городок».

В асортименті товарів у крамниці на Петрівці - традиційні українські чоловічі, жіночі та дитячі вишиванки, а також різноманітні доповнення до них: шаровари, плахти, спідниці, фартухи, віночки, стрічки, пояси, різноманітні прикраси з бісеру та самоцвітів, вишиті сумки та взуття.
 
Особливістю нового магазину буде широко представлений етностиль у сучасному одязі. В українському національному стилі виконані елегантні вишиті сукні, ділові костюми, легкі й романтичні сарафани, універсальні спідниці, невимушені й легковажні топи та зручні й практичні футболки. 

Асортимент товарів зумовлений ще й сезоном - ми запропонуємо Вам літню колекцію українського традиційного вбрання та сучасного одягу з народними мотивами.  
 
Крім одягу та аксесуарів, у нас Ви зможете підібрати красиві й корисні речі для свого побуту або ж для родинного чи календарного свята: вишиті скатертини, серветки, рушники, різноманітний керамічний та гончарний росуд, декоративні й сувенірні тарілки, чашки та вази.
 
А якщо Вам потрібно зробити подарунок - до Вашої уваги неповторні сувеніри від народних майстрів України: ляльки, писанки, скриньки, обереги, статуетки та багато іншого.
 
Тепер ми будемо ще ближче до Вас - приходьте до нас у червні на проспект Московський, 23 у торговельний центр "Городок".
Ласкаво просимо!

Версія для друку

Повернутися до списку