+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Літо триває!

09.07.2013
Літо в цьому році видалося справжнім: тішить нас яскравим сонечком, рясно поливає землю теплими дощами, тривожить душу бурхливими грозами...

Уже позаду Зелені Свята та Івана Купала. Однак літо ще впевнено гсподарює на землі, щедро пригощає нас спілими плодами та зваблює відпочинком.

Але де б Ви не були - у великому місті чи в невеликому селищі, на узбережжі моря чи на гірских схилах - скрізь актуальним залишається літній одяг. І ми поспішаємо поповнювати нашу літню колекцію вишиваного одягу в українському національному стилі, виготовленого руками українських народних майстрів та в художніх майстернях Києва, Полтави, Харкова, Житомира. 

У нашій Інтернет-крамниці та в магазинах "Світлиця" на площі Слави й на Петрівці до Вашої уваги великий вибір традиційних вишиванок і сорочок та сучасного одягу в народному стилі: дівочі та жіночі сарафани і сукні, вишиті маками та соняшниками, чорнобривцями і трояндами, волошками, ромашками та ін. 

Для чоловіків ми пропонуємо вишиті футболки та вишиванки з короткими рукавами з уже знайомими Вам та облюбованими орнаментами.

Як і раніше, дівчата й жінки знайдуть для себе зручну туніку або вишиту блузу, футболку або ж топ із новою вишивкою.
І обов'язково перегляньте розділ аксесуарів: до Вашого народного стилю пасуватиме лляна сумка з вишивкою та прикраси з бісеру й самоцвітів. Адже влітку вони особливо доречні!

І це ще не все! Незабаром ми очікуємо нового поповнення літнього вишитого одягу в українському народному стилі та аксесуарів до нього.
Залишайтеся з нами і стежте за новинами.

Версія для друку

Повернутися до списку