+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

І знову знижки!

24.09.2015
І у Вас знову з’являється нагода купити значно дешевше красиву, якісну, добротну й омріяну річ. Але зараз важливо встигнути завітати до Етнокрамниці «Світлиця», поки хтось Вас не випередив.

Адже на цей раз час у Вас обмежений, бо ми розпродаємо зі знижками літню колекцію вишитих сучасних суконь в етностилі, а також здійснюємо розпродаж речей з іншого асортименту (вишиванки, вишиті сукні та чоловічі сорочки), моделі яких залишилися лише певних розмірів (можливо, саме Вашого) і надходження цих моделей більше не очується. 

Нагадуємо, що в категорію розпродажу можуть потрапляти товари практично з усього асортименту, представленого в Інтернет-крамниці та в магазинах «Світлиця» – від вишиванок та іншого традиційного й сучасного одягу в українському національному стилі до аксесуарів, предметів побуту та сувенірів.

Однак нині ми радимо Вам насамперед заглянути в роділ «Для жінок та дівчаток» у «Розпродажі». А ще краще – завітати до Етнокрамниці «Світлиця», що в ТЦ «Навігатор» («Квадрат») у Києві на пл. Слави, яка чекає на Вас щодня  з 10.00 до 20.00 без вихідних.  
 
Заходьте до нас частіше – і Вам обов’язково пощастить. Економте Ваші гроші та час!

Версія для друку

Повернутися до списку