+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

І знову весна!

14.03.2015
Багато хто з нас помітив, що впродовж останнього року-півтора якось не відчувалася зміна пір року, не говорячи вже про свята… Однак, незважаючи на всі випробування, у цьому році, мабуть, уперше за весь період ми відчули прихід весни.

Адже попри все – життя продовжується: ми зміцніли, стали твердішими, більш зосередженими й цілеспрямованими, впевненими у правильності вибору свого шляху. А для поповнення сил так необхідні позитивні емоції! І ми поспішаємо посприяти створенню Вам гарного настрою.
 
Почніть оновлення свого гардеробу в етностилі з сезонного весняного одягу. У розділах «Чоловічий одяг» («Інший одяг») та «Жіночий одяг» («Блузи. Топи. Жакети») Ви знайдете чоловічі та жіночки курточки з утепленого бавовняного трикотажу з вишивкою традиційного орнаменту або національної символіки.
 
Нагадуємо Вам, що українська вишиванка не втрачає актуальності: це символ національної ідентифікації, оберіг, засіб збереження та стимулювання здоров’я, краси, любові, добробуту та щастя. А зараз вишиванка стала ще й символом єдності всього багатонаціонального народу України, народженого в спільній боротьбі за волю, ознакою перелому в свідомості, знаком гордості за приналежність до цієї великої сім’ї, виявом національної та людської гідності, любові до своєї матері-України та безмежної їй вірності. 
 
Нова колекція вишиванок, а також різноманітних вишитих суконь, чекає на Вас! 
 
Пропонуємо Вам жіночі чобітки та черевички в етностилі, поповнена колекція яких представлена в розділі «Аксесуари. Взуття». І не забудьте про прикраси! Нові неперевершені вироби з бісеру, вишукані обручики для волосся та віночки представлені в цьому самому розділі («Віночки. Стрічки» та «Прикраси»).
 
І, як завжди, ми приязно запрошуємо Вас до магазинів «Світлиця» в Києві на площі Слави в ТЦ «Навігатор». Там на Вас чекає чимало приємних сюрпризів.
 
Стежте за нашими новинами та приходьте до нас!

Миру Вам та здійснення весняних мрій!

Версія для друку

Повернутися до списку