+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

До Дня вишиванки

16.05.2017
Ще зовсім недавно на людину у вишиванці здивовано або зачудовано озиралися перехожі - а вже сьогодні вишиванка знову стала звичним одягом українців. Та й не лише українців...

І сьогодні вишинка поширена не лише у вигляді вишитої блузи чи сорочки традіційного покрою. Зараз осучаснена вишиванка виявляє розмаїття форм та ширше призначення: вишиті блузи й сорочки, сукні та сарафани, топи та туніки успішно стали повсякденним, святковим та діловим одягом сучасних людей.

Нагадуємо, що 18 травня ми святкуватимемо Всесвітній День вишиванки, яскравою й незабутньою акцією якого має бути традиційний парад вишиванок.
 
Хто ще не встиг купити нову вишиванку до свята - запрошуємо до нашої крамниці етнічних товарів "Світлиця", що в ТЦ "Навігатор" (м. Київ, пл. Слави). Там на вас чекає широкий вибір чоловічих, жіночих та дитячих вишиванок, а також різноманітний сучасний одяг в українському національному стилі, який ви тут же можете доповнити доречними аксесуарами та прикрасами. Водночас ми пропонуємо чимало товару з суттєвими знижками, зокрема вишиті сукні.
 
Покупку ви можете здійснити також через нашу Інтернет-крамницю. Залишайтеся з нами та стежте за новинами.  Однак не забувайте, що новинки зазвичай з'являються раніше, ніж інформація про них на сайті. 
 
Тому чекаємо вас в ТЦ "Навігатор" на пл. Слави!

Версія для друку

Повернутися до списку