+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

100 кращих товарів України

24.11.2014
Напевне, багатьом із вас відомо про щорічний Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України», який проводить Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості» (ДП «УкрНДНЦ»).

Незважаючи на складну ситуацію, що склалася в Україні, нинішній рік не став прикрим винятком. Українські виробники потішили нас якістю своєї продукції. І в результаті проведеного конкурсу було визначено його переможців та лауреатів. 
 
20 листопада 2014 р. у клубі Кабінету Міністрів відбулася урочиста церемонія нагородження виробників товарів, які були визнані кращими в різних номінаціях.
 
З великою приємністю повідомляємо вам, що до списку переможців конкурсу в номінації "Вироби народних художніх промислів" долучено й продукцію Фабрики художніх виробів "Слобожанка", яка є нашим партнером і вироби якої  широко представлені в магазинах "Світлиця".
 
І якщо Ви вже мали нагоду придбати вишиванку або вишиту сукню від "Слобожанки", будьте впевнені у високій якості придбаного товару. Якщо ж у Вашому гардеробі ще немає виробів цієї фабрики - ви зможете купити ці красиві та якісні речі в крамниці етнічних товарів "Світлиця".
 
Запевняємо, що Ви будете задоволені покупкою та у Вас будуть усі підстави з гордістю сказати про Вашу річ: "Зроблено в Україні".
 
Ласкаво просимо!

Версія для друку

Повернутися до списку