+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Зустрічайте: Ładna Kobieta!

21.08.2013
Ładna Kobieta – творчий псевдонім фотографа Анни Сенік, відомої серіями робіт на українську національну тематику. З великою приємністю представляємо Вам автора фото головної сторінки нашого сайту «Ентоцентр Світлиця», яке, власне, є його «обличчям».
 
Українська національна тематика – це не єдиний напрямок роботи художниці. Так-так – саме художниці! Хоча сама пані Анна скромно називає себе фотографом, однак її роботи – це не проста фіксація зображення дійсності, а створення образу, витвори мистецтва, які прийнято називати художнім фото.

Упродовж свого дуже невеликого творчого досвіду (всього близько 2-х років) фотохудождиця досягла неабиякої майстерності в цій галузі. І спробувавши себе в різних тематичних напрямках фотографії, наразі визначилася з тематичними пріоритетами, від чого, за її переконливим ствердженням, почувається щасливою. 

Та це й не дивно: адже майстер  Ładna Kobieta любить свою справу, ставиться до неї відповідально, водночас вимогливо й прискіпливо до себе; а мила пані Анна – закохана в прекрасне, любить життя, людей та Україну. 

Ми раді повідомити Вам, що незабаром у нашому розділі «Культурний центр» буде представлена галерея вибраного з творчого доробку фотохудожниці Ładna Kobieta. А сама пані Анна поділиться з нами своїм досвідом, роздумами, емоціями, переживаннями… 

Тож залишайтеся з нами і стежте за новинами!   

Версія для друку

Повернутися до списку