+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Вишиванка до Дня Незалежності

21.08.2013
А Ви вже маєте вишиванку, в якій святкуватимете День Незалежності України? Якщо Ви ще в пошуках - завітайте до нас!

Інтернет-крамниця та магазини "Світлиця" на площі Слави (ТЦ "Навігатор") та на Петрівці (ТЦ "Городок") пропонують Вам нову колекцію жіночих, чоловічих та дитячих вишиванок, а також плахти, спідниці, шаровари та інший традиційний одяг.

У нас Ви можете купити як традиційну вишиванку, так і різноманітний сучасний одяг в українському національному стилі. До Вашої уваги великий вибір жіночих вишиваних суконь від різних українських майстрів Києва, Харкова, Житомира, Полтави та інших міст, які різняться тканиною (батист, льон, штапель, поліестер), кольором, моделлю, малюнком орнамкнту та технікою вишивки.

Але всі вони однаково красиві, вишукані та привабливі і здатні задовольнити будь-який смак.

Не забудьте також про доповнення до Вашого вишиваного одягу, які Ви може обрати так само з нового надходження віночків, стрічок, різноманітних прикрас із бісеру й самоцвітів, тканих і розшитих поясів та сумок. 

Новими в нашому асортименті є вишиті костюмчики для немовляток, які водночас можуть бути гарним подарунком новонародженому та його мамі :)

Якщо Ви запросили на святкування гостей до себе - потурбуйтеся про нову вишиту скатертину з серветками, вишиті рушники та гончарний розмальований посуд. А якщо Ви йдете в гості - ми пропонуємо Вам обрати подарунки господарям із широкого асортименту українських сувенірів нашої крамниці.

Святкуйте День Незалежності України разом з нами!





Версія для друку

Повернутися до списку