+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Відкрий для себе Etnosvit

14.10.2017
Array

Отже, виробництво жіночого взуття в українському національному стилі ТМ Ettnosvit поступово розвивається, асортимент його розширюється, з'являються нові моделі, у т.ч. й для осінньо-зимового сезону. 


Наразі ми  и пропонуємо вам жіночі черевики (кеди) з натуральної італійської шкіри та льону з вишуканим вишитим орнаментом різноманітних кольорів та поєднань: 

- білої шкіри зі світло-сірим льоном із жовто-блакитним орнаментом;
- темно-сірої шкіри з сірим невибіленим або з темно-сірим льоном з червоно-чорним орнаментом;
- темно-пудрової шкіри з бордовим або брудно-рожевим льоном з орнаментом в бордово-рожевих тонах.

Взуття ручної роботи, виконане спільно з первіреним виробничим партнером Mias, з високоякісної італійської натуральної шкір, в комбінації з натуральною лляною тканою з вишитим орнаментом, за оригінальним дизайном Etnosvit. Купити можна в магазині "Світлиця" (м. Київ, пл. Слави, ТЦ "Навігатор") та в Інтернет-крамниці "Світлиця" (дивіться розділ "Аксесуари. Взуття" - "Взуття").

Нагадуємо вам, що приймаємо також замовлення на виготовлення взуття потрібного розміру та бажаного кольору у магазині "Світлиця" (м. Київ, пл. Слави, ТЦ "Навігатор") через продавців-консультантів та через наш Інтернет-магазин (розділ "Аксесуари. Взуття" - "Взуття"; розмір вказати в примітках).  

З любов'ю й турботою, ваш Etnosvit

Версія для друку

Повернутися до списку