+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Універсальний подарунок

14.12.2015
Попереду - зимовий цикл календарних свят, які триватимуть аж до 20 січня, найближче з яких Миколая, потім Новий рік, Різдво, Щедрий вечір і завершує які Водохреща. А яке ж свято без подарунка?

І чи не найкращим подарунком для близьких людей буде український сувенір або інший витвір традиційного народного мистецтва та художніх промислів - вишиванка, традиційна прикраса, вишита скатертина, керамічний посуд та багато іншого.

Водночас, при бажанні зробити подарунок від душі, кожен із нас не раз вагався під час його вибору, чи буде подарунок доречний, потрібний і чи приноситиме радість та задоволення - адже важко буває вгадати бажання, передбачити потреби, відчути смак чи визначити розмір.

Пропонуємо Вам легке та вдале вирішення проблеми - Подарунковий сертифікат, власник якого може сам вибрати річ до впродоби в крамниці "Світлиця" або через Інтернет-магазин. Сертифікат на будь-яку суму (запропоновану на сайті або замовлену Вами) можна так само придбати в крамниці "Світлиця" на пл. Слави (ТЦ "Навігатор"), а також через наш Інтернет-магазин (дивіться у всіх розділах каталогу товарів).

Купуйте з задоволенням та даруйте на радість!

 

Версія для друку

Повернутися до списку