+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Новинки сезону

17.05.2013
Шановні Пані та Панове! Раді повідомити вам про надходження до нашого магазину нової літньої колекції одягу та аксесуарів.

Серед новинок – традиційні жіночі вишиванки в оригінальному вирішенні: давній український орнамент "Троянда" вишитий на чорній тканині у червоно-бежевій або ж біло-сірій кольоровій гамі буде доречною прикрасою Вашого ділового костюма (вишиванка «Ружа»).

А блуза з білого батисту з вишуканою вишивкою в тон тканини та з мереживом підійде як для роботи, так і для святкового заходу (вишиванка «Білослава»). Такими ж універсальними можуть бути й вишиванки з серпанку з ніжно-пастельною ручною вишивкою, що в широкому асортименті представлені в нашій крамниці. 

Не залишилися обійденими і чоловіки, для яких ми пропонуємо літній та сучасний варіант вишиванок - з коротким рукавом, виконаних із натуральних тканин (льон, батист) різного кольору (білого, сірого, чорного) з різнобарвним або ж у тон тканини орнаментом (вишиванки "Гетьман" та "Родосвіт").

Сподіваємося, що жінок зацікавить також сучасний одяг в українському національному стилі. До Вашої уваги – колекція суконь з натурального льону з коротким рукавом та без рукавів з яскравою різнобарвною вишивкою: «Соняхи», «Чорнобривці», «Макова роса», «Маків цвіт», «Рум’яна». 

 Влітку завжди актуальними залишаються легкі батистові сарафани, які Ви також можете купити в нашій крамниці: зокрема, з вишивкою «Чарівні маки», «Чорнобривці», «Квітка сонце», «Трояндова краса». Ну і, звичайно ж, зручні й красиві блузи та туніки («Берегиня», «Трояндове мереживо»), топи-корсети («Калина», «Смородина», «Троянда» та ін.), футболки («Соняхи», «Маки», «Барвінок»). 

Для доповнення Вашого образу пропонуємо Вам великий вибір розшитих жіночих сумок з домотканого льону (у тому числі й нову колекцію) та нових прикрас із бісеру («Повний мак», «Хризантема»), а також віночків на обручику та обручиків для волосся з квітами («Мак», «Соняхи», «Півонія» та ін.). 

Вдалих Вам покупок та гарного настрою!

Версія для друку

Повернутися до списку