+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Наші новинки

27.01.2016
Дорогі пані та панночки, наші надходження насамперед мають зацікави Вас, бо ми пропонуємо Вам нову колекцію жіночих товарів. Водночас ми звертаємося й до чоловіків, які хочуть зробити гарний подарунок коханій, нареченій, дружині чи дочці.

Отже, запрошуємо Вас насамперед відвідати розділ "Жіночий одяг" - "Вишиванки. Блузи". Як завжди, тут Ви зможете обрати вишиванку до смаку та ло лиця. Але зараз Ви обов'язково помітите значне поповнення вишиванок та блуз в українському національному стилі. 
 
Не забудьте заглянути в розділ "Сукні. Сарафани" - там на Вас також очікують новинки. А щоб Вам було комфортно в зимовий холод - пропонуємо підібрати плахту з домотканого орнаментального сукна та вовняний кептарик - жилет з візерунками та хутряним оздобленням. Останнє Ви можете знайте в розділі "Інший одяг для жінок" та "Дитячий одяг" - "Інший для дівчаток/хлопчиків".
 
Насамкінець з радістю повідомляємо Вам про поповнення колекції прикрас новинками - багатими й вищуканими кольє та браслетами з бісеру та природних самоцвітів - дивіться в розділі "Аксесуари. Взуття" - "Прикраси".

Все це та багато іншого Ви можете придбати в Етнокрамниці "Світлиця" на пл. Слави в ТЦ "Навігатор".
Приємних Вам покупок!

Версія для друку

Повернутися до списку