+38 096 374 52 53

передзвоніть мені

Готуємо дітей до школи

26.08.2013
Упродовж останніх років у багатьох школах України вже стало доброю традицією одягати вишиванку на свято Першого дзвінка. Ми будемо раді допомогти Вам вибрати вишиванку для Вашої дитини!

У нашій Інтернет-крамниці та в магазинах "Світлиця" на площі Слави і на Петрівці Ви можете купити красиву вишиванку як для хлопчика, так і для дівчинки, виконану з батисту, льону або попліну (сорочкової тканини), з ручною або машинною вишивкою. 
 
До Вашої уваги – нова колекція дитячих вишиванок: для хлопчиків – з орнаментом «Веремій», «Волошки», «Дубочок»;  для дівчаток садочкового віку маємо нову вишиваночку «Маки», а для школярочок – «Макова роса» та «Веселкова троянда».
 
Без усякого сумніву, Вас зацікавлять сукні (сорочечки) для дівчаток: найменшим пропонуємо батистову сукню з орнаментом «Троянда». А трошки старшеньким підійдуть льняні сукні «Квітана» та «Фіалкова мрія».
 
Звичайно, Першим дзвінком шкільні та садочкові свята не закінчуються. Впродовж усього навчального року Ваша дитина ще не раз матиме нагоду одягти вишиванку. І тому закликаємо Вас зважитися купити весь національний костюм та аксесуари до нього: шаровари, плахточку або спідничку з фартушком, пояс, козацьку шапку зі шликом, віночок або стрічку з квітами.  
 
Завітайте до нас! А ми бажаємо Вам насправді урочистого Першого дзвінка та справжнього свята душі!
А ще – щоб Ваша дитина була найкращою!

Версія для друку

Повернутися до списку